Måndag | Modernt ”Butter chicken” Stekt kyckling med smörsås, basmatiris och currypicklad lök Grönt Sotad spetskål med brynt smör, rostad mandel och potatisstomp |
Tisdag | Modernt ”Spagetti Carbonara” Stekt fläsksida med spagetti, prästostsås, bakad äggulekräm, lök svartpeppar och riven hårdost Grönt Palak paneer med tomat, tofu och jasminris |
Onsdag | Modernt Ramslöksbakad kolja med gräslökssås, chevréstompad potatis och picklad gulbeta Grönt Krämig rigatoni med färsk svamp, soltorkad tomat, persilja och riven hårdost |
Torsdag | 6 Juni Sveriges nationaldag håller vi stängt! |
Fredag | Modernt Kalvstek med cidergräddsås, äpple- och purjolöksfräst potatis samt picklad fänkålssallad Grönt Marockansk gryta med aubergine, kikärtor, russin och basmatiris |