Måndag | Kryddig korv med aioli, rostad lök, kålsallad och rostad potatis Örtpanerad sej med skagensås, sparris och dillslungad potatis Bönchili med aioli, tortillabröd och ris |
Tisdag | Citronbakad kyckling med salviasky, bakade tomater och potatispuré Pocherad alaska pollock med Sandefjordsås, picklad morot och kokt potatis Bakad sötpotatis med linsskagen och picklad rödlök |
Onsdag | Färsbiffar med gräddfil, picklad rödlök, gräslök och smörslungad potatis Ugnsbakad lax med ramslökscremé, picklad rödlök, sesamfrön och rostad potatis Helbakad blomkål med brynt sojasmör, rostad svamp & frön |
Torsdag | Honungsglacerad karré med pepparsås, bakad broccoli och råstekt potatis Pocherad kolja med hummersås, fänkål, dill och gratinerat mos Sotad zucchini med paprikaröra, rostade kikärtor och mynta |
Fredag | Högrevsburgare med tryffelmajjo, picklad silverlök, pepperjack ost, saltgurka, gröna blad & pommes Vegetarisk alternativ finns. |