Måndag | Svensk kyckling serveras med cesarpotatis och sparrissallad Vegetarisk: Chili sin carne med ris och creme frachie |
Tisdag | Stekt svensk fläsk serveras med löksås och kokt potatis Alt. Med raggmunk och lingon Stekt panerad fisk serveras med skagenröra, kokt potatis och gröna ärter Vegetarisk: Bakad rotselleri med tomatsås och rostade potatis |
Onsdag | Chili con carne serveras med ris Pasta med lax, vin och grädde Vegetarisk: Okonomiyaki- japansk kålpannkaka |
Torsdag | Köttfärslimpa serveras med svampsås, rostad potatis och gelè Vegetarisk: Svamprisotto toppad med tryffelolja och parmesan |
Fredag | Svensk Karrè serveras med rostad vitlökssky och potatisgratäng Vegetarisk: Lasagne med parmesancreme |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.