Måndag | Modernt Chili-& honungsglacerad kyckling med rostad majs, picklad tomat, jalapeñoaioli och rostad potatis Grönt Zucchini piccata med tomatsås, stekt saffransris och basilika |
Tisdag | Modernt ”Sailor steak” Nötkött med gullök, skysås, öl, råstekt potatis och purjolök Grönt Risotto med rostad portabello, vitt vin, friterad grönkål, rostade frön och hårdost |
Onsdag | Modernt Dragen karré med avokadomajjo, picklad lök, bakad tomat och smashad potatis Grönt Morot-& halloumibiffar med gurkdressing och tabbouleh |
Torsdag | Modernt Kalvfärsbiffar med tomatsås, rigatoni, hårdostoch basilikaolja Grönt Krämig casarecce med färskost, stekt brysselkål, hyvlad hårdost, salladslök och rostad hasselnöt |
Fredag | Modernt Ostpanerad kyckling med ramslöksaioli, dijonslungad spenat, picklad silverlök och rostad småpotatis Grönt Lins- & spenatlasagne med tomat, vitlök och en massa go ost |