Måndag | Smörstekt kolja, dillslungade betor, vitvinssås och kokt färskpotatis Pasta Carbonara med äggulekräm och riven hårdost Tomat & spenatpaj med fetaostkräm |
Tisdag | Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon Grillad kycklingfilé med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad |
Onsdag | Vallmobakad kummel, citronkräm, salladslök och dillkokt färskpotatis Baconlindad köttfärslimpa, rödlökschutney och champinjonsås Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella |
Torsdag | Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde Grillat högrev med kryddsmör, rödvinssås och rotfruktsgratäng Grönsakslasagne med chilifärskost och saltrostade frön |
Fredag | ”Fish & chips” friterad torsk, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tartarsås Grillad spetsbringa med ramslökssmör, rödvinssky och rostade rotfrukter Grillat tzayspett, gratinerade grönsaker och balsamicosky |
Lördag | Helgbuffé 11.30-15.00 Rimmad torsk med svensk pesto & syrad pumpa, citronkokt färskpotatis samt brynt lökvelouté Grillad flankstek med sparris, bakad tomat och örtrostad färskpotatis 189:-/person |
Söndag | Morsdagmeny Varmt välkommen att boka bord i vår restaurang! |