Måndag | Chili con carne Rostad sötpotatis, paprika, tomat och avokadosalsa, friterat libabröd & syrad gräddfil Spättarullad med kallrökt lax Dill och gräddfilsstompad potatis, sandefjordsås, grön sparris och ramslöksolja |
Tisdag | Lammstek med ört tapenade Chevrégratinerad potatis, saltbakade betor, haricoverts, purjolök & rosmarinsky Spättarullad med kallrökt lax Dill och gräddfilsstompad potatis, sandefjordsås, grön sparris & ramslöksolja |
Onsdag | Bakad fläsksida med äpple och fänkål Potatis och jordärtskockspuré, senapssås, picklad rödlök & rostade hasselnötter Pankostekt lax Rostad potatis med chili- och sesam, sojamarinerad pak choi, yuzukräm & picklad rödkål |
Torsdag | Wienerschnitzel Stråpotatis, purjolök, tomatsalsa, rödvinssås & kryddsmör Pankostekt lax Rostad potatis med chili- och sesam, sojamarinerad pak choi, yuzukräm & picklad rödkål |
Fredag | Högrevsburgare briochebröd, ruccola, mangosalsa med tomat- och rödlök, cheddarost, rostad sötpotatis & ramslöksaioli Pankostekt lax Rostad potatis med chili- och sesam, sojamarinerad pak choi, yuzukräm & picklad rödkål |