Måndag | • Glad Påsk! |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Fiskgryta med kokt potatis • Pasta: Kycklingfilé med kantareller • Vegetariskt: Mixtrallrik |
Onsdag | • Flygande Jakob med bacon, banan, jordnötter och ris • Panerad Alaska Pollockfilé med remouladsås och kokt potatis • Pasta: Carbonara • Vegetariskt: Falafeltallrik |
Torsdag | • Biff i pepparsås med ris • Dillstekt strömming med skirat smör, lingon och potatispuré • Pasta/Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) • Ärtsoppa och pannkakor |
Fredag | • Mixtallrik (revben, köttbullar, prinskorv) rödvinssky och råstekt potatis • Sejrygg med skagenröra och potatispuré • Pasta: Fläskfilé med lök och bacon • Vegetariskt: Mixtrallrik |
Lördag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |
Söndag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |