Trippelsandwich

24 st

Ingredienser

12 skivor formfranska

Fyllning
1 tomat i skivor
8 baconskivor
1 rödlök i skivor
sallad i strimlor
1 gul parika i skivor
smörgåskrasse

Dressing
1/2 dl majonnäs, gärna lätt
1 tsk tomatpuré
2 msk filmjölk
1 tsk Dansukker Rörsocker Strö

 

Blanda samman majonäs, tomatpuré, filmjölk och rörsocker till dressingen.

Rosta och kantskär formfranskan. Stek baconskivorna.

Lägg tomatskivor och bacon på fyra brödskivor. Lägg en brödskiva ovanpå vardera som täcks med sallad, lök, paprika och krasse. Ringla över dressingen.

Lägg på de sista brödskivorna.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER